web statistics

Impuls LT paramotors

Impuls LT-paramotoren zijn de beste keuze voor uw ppg vliegen ervaring . Lichte, hoogwaardige paramotor voldoet aan de eisen van de meest veeleisende piloten. Dankzij de Universal Impuls Mounting Plates kunt u bijna elke beschikbare motor op de markt installeren.

LT Frame is ons best verkochte product dat erkenning heeft gekregen bij piloten over de hele wereld. Het frame is gemaakt van aluminium en de beugels zijn gemaakt van koolstofvezel, speciaal ontworpen door ons bedrijf. We hebben de parameters gekozen om het gemak van montage te combineren met de sterkte en stijfheid van het hele frame.

De hele kit ondergaat een vier staps lak proces. Eerst wordt het oppervlak voorbereid door zandstralen. Vervolgens worden drie lagen poederlak aangebracht. Hierdoor is de kleur intens en het oppervlak duurzaam.

Dankzij het gebruik van zwenkarmen biedt Impuls LT geweldige ervaring tijdens de vlucht. Het verschuiven van het zwaartepunt zorgt voor een bijna volledige reductie van het koppel.

Frame technical details

Frame weight: 3,8 kg
Frame diameter: 142 cm (external) // 138 cm (internal)
Hoops: divided on 4 parts with integrated netting
Hang point: swing arms // fixed bars
Fuel tank: 12 l.
Colors*: black/red or black/black
Materals: Aluminium, carbon fiber
Engine mounting: Univerlas Impuls Mounting plate

Paramotor set includes

Engine: 
by your choice(Recomended Vittorazi Moster Plus or Atom) Frame: Impuls LT Propeller: carbon 125 cm E-props (or Helix on demend) Impuls GH throttle Set of covers: propeller, hoop and bars parts